tisdag 24 april 2012

Matz Nilsson kommer att motarbetas i Almedalen

I morgon onsdag ska de 58 ombuden ta ställning till en rad framtidsfrågor för förbundet, och välja en ny ordförande för de kommande tre åren efter Lars Flodin som nu lämnar sitt uppdrag efter sex år som ordförande och ännu fler som förtroendevald i Sveriges Skolledarförbund.

Sveriges Skolledarförbund är återigen med i ESHA, den europeiska skolledarsammanslutningen, och aktivt i under både Almedalen och på olika mässor, bland annat Kvalitetsmässan.

Från Skolledaren tisdag 24/4 2012
http://www.skolledarna.se/skolledaren/artikelarkiv/avtalmm/Sidor/Sveriges_viktigaste_chefer_traffas.aspx?newsitem=1271

Om majoriteten av de 58 ombuden onsdag 25 april 2012 väljer Matz Nilsson som ny ordförande för Sveriges skolledarförbund, kommer han att motarbetas i Almedalen. De politiker han möter ska förses med information om hur utbildningsförvaltningen i Malmö ljög för Skolverket, hur Matz Nilsson kritiserades av JO samt hur JK ifrågasatt honom.

Det är viktigt att ha en ordförande att lita på. De som eventuellt kommer att rösta på Matz Nilsson är fega och obildade ombud, som redan hukat sig under den vänskapskorruption som breder ut sig i Skolledarförbundet. Då får de räkna med att bemötas som fega och obildade i fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.