lördag 14 april 2012

Matz Nilsson tillåter inte kritik i personaltidningen

Den viktiga gruppen lärare behandlas lika illa. Kritik av verksamheten accepteras inte. Den enhet som jag känner bäst är Utbildningsförvaltningen i Malmö med Mats Nilsson som direktör och gymnasiechef. Han struntar helt i kritik och tillåter inte att kritik t ex publiceras i personaltidningen edico vilken han är ansvarig utgivare för.

Att lärarna som skall forma våra ungdomar inte upplever en arbetsmiljö som är demokratisk är mycket allvarligt, men Malmös styrande bryr sig inte om det utan det socialdemokratiska styret är ”skylångt” ifrån sin ideologi om solidaritet och folkdemokrati. De har skapat en minidiktatur för sina anställda i Malmö vilket kan straffa sig i det långa perspektivet.

Från redaktör Tommy Wingrens blogg 1/7 2007
http://redaktordyslexia.wordpress.com/2007/07/01/annu-en-kritiker-far-ga-i-malmo/


Om Wingren Tommy

Redaktör och ansvarig utgivare för Dyslexia nätupplaga. En tidskrift på nätet om dyslexi och inlärningssvårigheter. Jag är också gymnasielärare i Malmö

http://redaktordyslexia.wordpress.com/author/redaktordyslexia/


Edico är en tidning för anställda inom utbildningsförvaltningen i Malmö stad. Syftet är att medarbetarna ska synas och komma till tals, och få en överblick av förvaltningens verksamheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.