lördag 14 april 2012

Valberedningen tror att Malmö vill bli av med sin utbildningsdirektör

Lars Lindgren är valberedningens ordförande i Sveriges Skolledarförbund. Så här kommenterar Lindgren härvan om Malmös utbildningsdirektör Matz Nilsson:

- Jag antar att ni gärna vill bli av med Matz Nilsson nere i Malmö.


Lars Lindgren ger därigenom uttryck för sin uppfattning att det i Malmö finns en hel del missnöje med Matz Nilsson som utbildningsdirektör. Lindgren verkar tolka det som att malmöborna gärna ser att Matz Nilsson blir vald 25 april 2012 till ny ordförande för Sveriges Skolledarförbund och flyttar till Stockholm. Då måste Matz Nilsson lämna Malmö och malmöborna blir av med honom.

Vad som inte slagit valberedningens Lars Lindgren är att malmöborna genom sin kritik av Matz Nilsson inte anser att Nilsson är rätt person för det viktiga uppdraget som ny ordförande för Skolledarförbundet. Malmöborna kanske gärna vill bli av med Matz Nilsson som Lindgren tror. Men malmöborna ser ännu hellre att Nilsson inte heller får maktposten i Stockholm.

Hur som helst är Lars Lindgrens kommentar bevis för hans spontana reaktion att Matz Nilsson gjort sig impopulär i Malmö. Hur rimmar det logiskt med att Lars Lindgren till varje pris vill ha Matz Nilsson som ordförande i Stockholm och för hela riket?

Det bästa är att Lars Lindgren själv får svara på tankevurpan:

  Valberedningen
Att förbereda för de val som sker på kongressen är valberedningens uppgift.

Ordförande

Lars Lindgren
08-508 406 22

lasse.lindgren@stockholm.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.